• Sosyal Hesaplarımız

Siding Kaplamalı Güvenlik Kabin Konteyneri

Fabrika ve depo girişlerinde firmanızın kalitesine özel ürettiğimiz siding kaplamalı güvenlik kabin konteynerleri.

4 tarafında uyguladığımız PVC pencereler ile tüm noktalara görüş kapasitesi mevcuttur. Sürgülü camları ile dışarıdan bilgi almaya gelen kişilere konteyner içerisinde gerekli irtibatı kurabilmektesiniz. Siding kaplaması ile hem toza karşı dirençli yapıya sahiptir, böylece güvenlik kabininiz her zaman temiz ve hoş görünen bir yapıda olur.

İç duvarları betopan kaplıdır, duvar arasında taş yünü ısı yalıtımı ile yüksek yalıtıma sahiptir. Spot iç aydınlatmaları ile net bir iç aydınlatmaya sahiptir.





Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca güvenlik kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu güvenlik konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe güvenlik konteyner, sultanbeyli, dudullu güvenlik konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü bekçi kulübesi, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53