• Sosyal Hesaplarımız

2 Katlı Restoran Konteyner

İstanbul'un herhangi bir ilçesinde lokanta veya restoran yoksa aslında oraya restoran konteyner kurmanın zamanı gelmiş demektir. Pek çok girişimci profesyonel olarak düşünüp insanların ihtiyaçları olduğu yere uygulamalı bir şekilde yeni yöntemler gerçekleştiriyor. Restoran konteyner bu yöntemler içerisinde çok önemli bir yere sahip olup insanların gıda ihtiyacını yerinde ve zamanında karşılıyor. Camekan destekli, gösterişli ve dayanıklı yapısının yanı sıra yalıtım özelliği ile de restoran konteyner, gerçekten çok kullanışlı ve ideal bir iş yeri olarak dikkat çekiyor. Çok değişik lezzetlerin sunulduğu, mutlulukların paylaşıldığı ve ticari olarak büyümenin ilk adım olan bölgede, restoran konteyner teknolojisinin sizde yakından görüp değerlendirmelisiniz.

Doğa ile iç içe ortamlarda yüksek maliyetli yapılar yerine, modern ve şık görünen restoran ihtiyaçlarına profesyonel olarak imal ve inşaa ettiğimiz restoran konteynerlerimizle müşterilerinizin ilgi odağı olacaksınız. 100 m2'ye kadar alana sahip bir restoran konteyneri ortalama 10 gün içerisinde özenle fabrikamızda imal ediyoruz ve 2 gün içerisinde yerinde montajını yapıyoruz. Yani 12 gün gibi bir sürede anahtar teslim restorana sahip oluyorsunuz.



Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca restoran, silivri restoran konteyner, şile restoran, tuzla, pendik konteyner, beşiktaş restoran, maslak restoran konteyner, beyoğlu konteyner restaurant, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye, çekmeköy, sancaktepe, sultanbeyli, dudullu, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir restoran konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir restoran, beylikdüzü restoran, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane kabin, sultangazi, şişli konteyner, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53