• Sosyal Hesaplarımız

Şehir Muhafaza Kabinleri

İstanbul metropolünde sokak ortasında su sebilleri, bankamatik atm muhafaza kabinleri, akbil gişe kabinleri ve daha pek çok cihaz muhafazası için özel imal ettiğimiz kabinler ile hizmetinizdeyiz. Yuvam Konteyner kalitesi ile 2007 yılından bu yana imalat kalitemiz ile müşterilerimizin çok amaçlı kabin ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Kabinlerimizin standart özellikleri V tipi çatısı ile hem kabin hem de kabin önünde işlem yapan kişi yağmurdan ve güneşten korunmaktadır. Kapalı ve sağlam yapısı ile dış tehdilere karşı sağlam bir duruş sergilemektedir. Üzerinde sigorta kutusu, standart spotlar ile dış aydınlatması yapılmaktadır. Arka bölümünde kabin içerisinde işlem yapabileceğiniz standart ebatta kapısı mevcuttur.

Çok amaçlı kabin ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçiniz.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca depo kabin, silivri kabin, şile kabin, tuzla, pendik su sebil kabini, beşiktaş kabin, maslak atm kabin, beyoğlu su sebil kabini, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye bankamatik kabin, çekmeköy, sancaktepe akbil kabini, sultanbeyli, dudullu atm kabin, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye kabin, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir kabin, beylikdüzü kabin, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane kabin, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53