• Sosyal Hesaplarımız

Alüminyum Kompozit Kaplamalı Birleşimli Konteyner Ofis

Şık ve kurumsal görüntüde ofis konteyner imalatında kullandığımız malzeme türlerinden Alüminyum Kompozit kaplamalı ofis konteynerler sizleri fazlasıyla memnun edecek ürünümüzdür.

Dış kaplamada kullandığımız alüminyum kompozit plakalarını usta personelimiz ile işleyip montajlamaktayız. İç duvarlarda suya ve küfe dayanıklı yerli üretim betopan kullanılmaktadır. Betopan üstünüz istediğiniz renkte boyamaktayız. Duvar arasında 10 cm (istediğiniz kalınlıkta yapmaktayız) izocam taş yünü ile kaliteli bir ısı yalıtım sunmaktayız. Çatı üstünde isteğinize göre sandiviç panel ve trapez sac olarak kapamaktayız. Çatısı trapez saclı ürünlerimizde üst ısı yalıtımını taş yünü ile yapmaktayız. Zeminde birinci kalite yerli üretim betopan kullanmaktayız. Zemin üstüne standart özelliklerde lamine parke yada isteğinize göre PVC mineflö döşemekteyiz.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca kompozit ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş kompozit konteyner, maslak kompozit konteyner, beyoğlu kompozit ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe kompozit, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa kompozit, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53