• Sosyal Hesaplarımız

84 m2 Ahşap Desenli Alüminyum Kompozit Kaplama 2 Katlı Ofis Konteyneri

İstanbul konteyner, firmanızın kalitesine ve şıklığına yakışacak tasarımlarda ofis konteynerleri üretir. Yuvam Konteyner markası ile üretilen ofis konteynerlerini İstanbul'un tüm ilçelerine teslim etmekteyiz.

84 m2 ofis konteyneri 4 adet 3x7m ebatındaki konteynerin iki katlı olarak birleştirilmiş halidir. Zeminde 42 m2 alan kaplamaktadır.

Dış duvarlarında düz renkte (renk çeşitlerini seçebilirsiniz) alüminyum kompozit kaplamadan yapmaktayız, etrafına ahşap desenli alüminyum kompozit ilet şıklık katmaktayız. Cam çerçeveleri alüminyum doğramadan yapılmakta ve camları çift ısıcam olarak takılmaktadır. Dış kapısı da alüminyum doğramadan yapılmaktadır. Ofis iç duvarları isteğinize göre betopan yada OSB plakası ile kaplama yapılmaktadır. Duvar arasında ısı yalıtımını izocam taşyünü ile kaliteli bir ısı yalıtımı sağlanmaktadır. Üst kata, alt kat içerisinden döner merdiven ile çakılmaktadır. İsteğinize göre üst kata çıkışı dış bölümden demir merdiven ile sağlanabilmektedir.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53