• Sosyal Hesaplarımız

72m2 Çatılı, Verandalı Birleşim Ofis Konteyneri

Büyük ofis konteyner ihtiyaçlarınız için imal ettiğimiz birleşimli ofis konteyneri 72 m2 toplam alanıyla sizlere İstanbul'da ferah ofis ortamları sunuyor.

4 adet 2,4x6m ebatında konteynerden ofis alanınızı oluşturuyoruz ve veranda bölümüne kadar üstünü çatı ile kapatıyoruz. Veranda alanı sayesinde ofis önünüzde hem dinlenme alanınız olmakta hem de ofis girişinize ayrı bir şıklık katmakta.

Duvarları fırın boyalı galvaniz sac, arasında 3 cm EPS köpük ile ısı yalıtımı yapılmakta. İç duvarlarda isteğinize göre PVC lambiri yada suya ve küfe karşı dayanıklı istediğiniz renkte boyayacağımız betopan ile kaplamaktayız. Tavan bölümü yine istiyeğinize göre PVC lambiri yada betopan ile kaplamaktayız. Her birleşimi 2,4m  bölümünde 1'er adet standart penceresi ile ofis içerisi oldukça aydınlık ve ferah olmaktadır. Tavan üstü trapez sac ile kaplanmakta ve arasına taş yünü ile ısı yalıtım yapılmaktadır. Ekstra çatısı ile yağmura ve kara karşı ofisiniz güven içinde olmaktadır. Tüm elektrik tesisatı hazır biçimde olmaktadır. Ayrıca ofis içerisinde çayınızı kahvenizi hazırlayabileceğiniz bir mutfak dolabı bulunmaktadır.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53