• Sosyal Hesaplarımız

2x5m Sandiviç Panel, Çift Kapılı Ofis Konteyner

İstanbul şantiye içi, fabrika içi gibi alanlarda ufak ve şık görünen ofis konteyneri ihtiyaçlarınıza uygun olarak üretilmiştir. Taksi durağı olarak kullanımlara da uygun bir yapıdadır. Duvarları sandiviç panel olması sayesinde ısı yalıtımı üst seviyededir ve elektrikli ısıtıcılar ile kolayca ısıtılabilmektedir. Penceresi siyah renk sürgülü alüminyum doğramadan imal edilmiş olup, kapısı çift kapı olarak sacdan imal edilmiştir.

İsteğinize göre kolayca boyanma avatanjı ile görünümünü sürekli günceleyebileceğiniz bir yapıda ofis konteyner modelimizdir.

Sandwich Panel Ofis Konteyner

Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53