• Sosyal Hesaplarımız

29 m2 Birleşimli Sandiviç Panel Ofis Konteyner

İstanbul konteynerden şık ve geniş ofis ihtiyaçlarınıza özel imal ettiğimiz 29 m2 birleşimli sandiviç panel ofis konteyner hayalinizdeki konteyner yapıdır.

2,4x6m ebatlarında 2 adet konteynerin birleşimi ile toplamda 29 m2 genişliğe ulaşmaktadır. 2,4m genişliği sayesinde tır ve kamyonlar ile yasal olarak karayollarında sorunsuz taşınabilmektedir. Duvarları istediğiniz renge boyayabildiğimiz sandiviç panellerden oluşmaktadır. Ufak pencereleri PVC pencere, büyük pencereleri ise alüminyum çerçeve üzerine 210x210cm ebatlarındadır. Böylece ofisinizde hem şık bir görünüm oluşmakta hem de yüksek ışık alma kapasitesi ile ferah bir çalışma ortamı oluşmaktadır.

Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53