• Sosyal Hesaplarımız

2,4x6m Alüminyum Kompozit Kaplamalı Ofis Konteyner

Şık ve kaliteli duruş sergileyen ofis ihtiyaçlarınızda alüminyum kompozit kaplamalı ofis konteynerler öne çıkmaktadır. İstanbul metropolünde müşterilerinizin gözüne hoş ve kurumsal bir çizgide görünmek için alüminyum kompozit kaplama bir gereklilik haline gelmiştir. Standart metalik gri renginin yanı sıra, ahşap renk kaplama desen, taş desenli, kurumsal renklerde boyalı renk kartelası bir çok renge sahiptir.

Dış bölümünde kullanılan alüminyum kompozitin renk çeşitlerini seçebilmektesiniz. Dış kapısı isteğinize göre Alüminyum doğrama, PVC doğrama yada çelik kapı ile yapılmaktadır. Camları standart PVC cam, ahşap desenli PVC cam yada yine alüminyum kompozitle uyumlu alüminyum doğrama cam olarak imal etmekteyiz. İç duvarları suya ve küflenmeye dayanıklı betopan ile kaplanmakta. Elektrik tesisatı ve aydınlatma içerisinde hazır kurulu olarak imal edilmektedir. 240x600 genişliği ile 14,4 m2 genişliğe sahiptir. Bu genişliği ile her türlü karayolunda yasal sorun olmadan taşıyabilmektesiniz.

240x600 cm 14.4 m2 alüminyum kompozit kaplamalı ofis konteyner


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53