• Sosyal Hesaplarımız

240x600 Teraslı, Ofis Konteyneri

Fabrika içerisinde yada bir etkinlik alanında, fuarlarda şık, kullanışlı ve uygun fiyatlı ofis, showroom konteyneri ihtiyaçlarınıza özel imal ettiğimiz teraslı ofis konteynerleri tam sizin ihtiyacınıza göredir. 240x600 cm tek katta ebata sahiptir ve teras bölümü ile aynı ölçülerde ek bir alana sahip olmaktadır. Toplamda 28,8 m2 alanı ile sizlere geniş bir kullanım alanı sunmaktadır.

Ana konteyner yapısında isteğinize göre 20 ft iso yük konteynerinden modifiye yaparak 3 mm kalınlığındaki sac yapısı ile oldukça sağlam bir ofis konteyneri olmaktadır. Ayrıca isteğinize göre daha uygun maliyet ile standart konteynerden modifiye yaparak imalatda yapmaktayız.

Üst katına çıkmanızı sağlayacak merdiveninin yanı sıra, üst katta ziyaretçilerinizin güvenliğini sağlayan alüminyum küpeşte ile güvenlik hattı oluşturmaktayız.



Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca ofis kontenyer, silivri konteyner, şile konteyner, tuzla, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu ofis konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe ofis konteyner, sultanbeyli, dudullu ofis konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü ofis, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53