• Sosyal Hesaplarımız

2 Katlı Şantiye Yatakhane Konteynerleri

İstanbul da şantiyelerinizin can damarı olan personel yatakhaneleri işinizin kalitesini belirleyecektir. Yatakhane konteynerleri kaliteli malzeme ve usta işçilik istemektedir. Personellerinizin iyi dinleneceği, hasta olmadan konaklayacağı alanlar olan yatakhane konteyneri için işin uzmanı Yuvam Konteyner tercih etmelisiniz.

Tek katlı, 2 katlı, üç katlı isteğinize göre yükseklikte, katlar arası kat merdiveni ve yürüme sahanlığı ile profesyonel şantiye konteynerleri imal etmekteyiz. Projeniz çerçevesinde sertifikalı imalat kalitemiz ve aylık 500 konteyner imalat kapasitemiz ile tüm İstanbul'da hizmetinizdeyiz.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr

- - - - - - - - - - - 
arama etiketleri: çatalca şantiye kontenyer, silivri şantiye, şile konteyner, tuzla şantiye yatakhane, pendik şantiye, beşiktaş konteyner, maslak konteyner, beyoğlu şantiye konteyner, kadıköy, kartal, üsküdar, beykoz, ümraniye konteyner, çekmeköy, sancaktepe şantiye konteyner, sultanbeyli, dudullu şantiye konteyner, bayrampaşa, fatih, eyüp, arnavutköy, adalar, ataşehir şantiye konteyner, avcılar, bağcılar, bahçelievler, bakırköy, başakşehir konteyner, beylikdüzü şantiye, büyükçekmece, küçükçekmece, maltepe, kağıthane konteyner, sultangazi, şişli, zeytinburnu, gaziosmanpaşa, güngören

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
BŞekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ, TURKIYE
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53